Agen Tepung Segera Kek Coklat Basah

PRODUK HOT ~ Lebih 10 tahun dipasarkan dan mempunyai peminat tersendiri :-)

Alhamdulillah,

Ramai yang contact saya bertanya bagaimana nak jadi agen Tepung Segera Kek Coklat Basah :-)

Di sini saya terangkan cara-caranya :-)

1. SMS kan saya NAMA, LOKASI, NO TEL ANDA ke 013-9849013 atau wassap ke 013-9382018 atau isi borang di laman web ini.

2. Sekiranya anda tidak mempunyai masalah mendapatkan modal.. Anda boleh buat belian secara borong

Harga borong

10 paket ke atas : RM 9.00 sepaket

30 paket ke atas : RM 8.50 sepaket

50 paket ke atas : RM 8.00 sepaket

200 paket ke atas RM 7.50 sepaket

3. Jika anda kekurangan modal.. anda dibenarkan mengambil tempahan terlebih dahulu dan kami akan hantar bekalan ke tempat anda dan anda kena jelaskan bayaran 24 jam dari tempoh barang tersebut dihantar.

4. Senang kan? Jika berminat.. ambil tindakan sekarang juga!!! FAST ACTION, FAST RESULT :-)

Esok saya saya akan senaraikan semua nama, no tel dan lokasi agen di side bar halaman utam web kami.. tugas anda jual sahaja kerana saya akan uruskan bahagian marketing.. cepat2 produk hot ni

update terbaru senarai agen

Kelantan ~ Jeli
013 – 943 1991 (Cikgu Amnah)

Kelantan ~ Tanah Merah
013 – 9849 013 (Cik Elly) / 09-9550434 Kedai Kek

Kelantan ~ Machang
013 – 2437 244 (Saidatul Nafisa)

Kelantan ~ Pasir Puteh
019 – 929 2576 (Puan Wati)

Kelantan ~ Kota Bharu
012-9680869 (Puan Emma)

Kelantan ~ Kuala Krai

Kelantan ~ Semerak
017 – 970 6269 (Feza)

Kelantan ~ Kota Bharu

Kelantan ~ Kubang Kerian

Kelantan ~ Pasir Mas
014 – 5330 124 (Wan Nur Diyana)

Kelantan ~ Pengkalan Chepa

Kelantan ~ Kota Bharu

Terengganu ~ Paka
011-19283930, 011-25456426 (Ermie Sharhida Johan)

Terengganu ~ Kuala Terengganu
019 – 465 4551 (Noraini Soleha)

Terengganu ~ Dungun
013 – 9218 737 (Ustazah Hannah)

Terengganu ~ Bukit Besi
013 – 9218 737 (Cikgu Khamsiah)

*** akan diupdate dari masa ke semasa

sedikit info mengenai tepung ni

Sape pernah buat kek coklat menggunakan tepung segera keluaran kami ni?? sila angkat tangan ye :-)

Sejak lebih 10 tahun berada di pasaran. Anggaran 999 orang daripada 1000 pelanggan kami akan berpuas hati dengan kek coklat hasil air tangan mereka sendiri.

Apa kelebihan tepung kek kami ni???

  • Murah
  • Tidak perlukan mixer (saya hanya guna mesin dan sudip sahaja)

 

  • Tidak perlukan oven (boleh kukus je), orang suka sbb dengan mengukus kek akan menjadi lebih lembap.. tp saya suka kek yang dibakar :-)

 

  • Kukus 45 minit je
  • Anak anda darjah 2 pun boleh buat (anak sedara saya kalau ada benda yang dia nak beli, dia akan kumpul duit sendiri dengan menjual kek coklat.. buat sendiri.. jual sendiri)
  • Kami permudahkan kerja anda. Dulu setiap kali nak buat coklat basah.. saya akan plan paling kurang 5 kali sebelum buat. Setiap kali nak buat ada je benda yang tak cukup.. pastu serabut tengok list bahan yang panjang berjela.. Sekarang tidak lagi.. saya hanya tambah telur, butter, esen vanila dan air panas je tau :-)
  • Kek CONFIRM gebu. xperlu pertikaikan sbb setakat ni xde lagi yang komplen kek xnaik atau tak gebu :-p
  • Faktor yang paling penting ialah SEDAP.. LAZAT :-)

hehehe.. kepada yang belum mencuba.. anda MESTI cuba.. kalau nak jadi agen lagilah dialu-alukan :-)

ADA SESIAPA BERMINAT X?
TEPUNG NI SENANG JE NAK GUNA…

PEKARA PERTAMA YG PERLU DI BUAT IALAH bancuh tepung ni dengan 4 biji
telur, 250grm butter dan secawan air panas… itu sahaja sampai
sebati. lepas tu… siap utk di kukus@di bakar.

* KANDUNGAN 1 PAKET TEPUNG SEGERA – (TEPUNG SEGERA + COKLAT BAR UNTUK TOPPING + CHOCOLATE RICE UNTUK TABUR )

oh ya..

CARA-CARA MEMBUAT TOPPING
GUNA TEKNIK DOUBLE-BOILED

1. Masukkan coklat bar (disediakan bersama tepung segera) ke dalam bekas (steel)@periuk kecil
2. Curahkan 1 sudu minyak
3. Pastikan kandungan minyak adalah 1/3 dari coklat bar (atau secukup rasa… lagi byk lagi berkilat tapi sedikit cair)
4. Panaskan air dalam bekas/periuk yang lebih besar sehingga mendidih. Matikan api dan celupkan periuk kecik berisi coklat bar + minyak..
5. Kacau coklat sehingga cair
6. Siap dan boleh dicurah ke atas kek
*** coklat bar sangat sensitif terhadap air, pastikan tiada setitik pun air akan tumpah ke dalam periuk kecil tersebut..

P/S – juga boleh tinggalkan komen kat bawah ni :-)

 

Comments

comments

Powered by Facebook Comments